Medlemslogin ->   
 

Årligt Kontingent:
  • Aktive kr. 450,-
  • Passive kr. 225,-
  • Begynderhold kr. 300,-
  • Børn under 15 kr. 225,-

Indbetaling via dankort på medlemslogin eller Nordea konto 2190 6267-779-803
Betaling inden 31. januar.

Kontingent
På generalforsamling blev kontingentet for 2014 vedtaget at være uændret i f.t. sidste år kr. 450,-.

Indbetaling foregår ved at du logger ind på medlemssiden her - eller via menuen til venstre.
Når du er logget ind skal du vælge: Ret dine data. Her vil der, sålænge kontingentet ikke er betalt, være et direkte link til betalingsdelen, som nu foregår ved brug af dankortbetaling via vores betalingsformidler epay. Når betalingen er gennemført vil datoen for betalingen være anført på datasiden. Vi skal samtidig med kontingentbetalingen bede alle opdatere datasiden med fødselsdato - som skal bruges til registrering hos Dansk Idrætsforbund og DGI. Der mangler p.t. data for en stor del af medlemmernes vedkommende!

Har du problemer med at logge ind kan vi i første omgang anbefale at læse vejledningen, som ligger som pdf-fil på loginsiden. Det er vigtigt ved førstegangslogin at man følger det link, der bliver tilsendt pr. mail. Har du en facebook konto kan du også bruge dette direkte til login - ved at følge dette link - www.5taarnsmotion.dk/facebook/

I tilfælde af at I er flere (f.eks. ægtefæller), der bruger samme emailadresse er vi nødt til manuelt at sætte login op til jer - send en mail til hjemmeside@5taarnsmotion.dk med angivelse af medlemmer på samme mail, så får I tilsendt særskilte password (som I selv efterfølgende kan rette til noget selvvalgt).

Har du ikke mulighed for at betale med Betalingskort kan du alternativt overføre beløbet til Nordea konto 2190 6267-779-803 - husk at anføre navn og fødselsdato - eller medbringe kontanter til kassereren i klubhuset.

Kontingentet betales senest 31. januar 2014.

Med venlig hilsen
Kassereren Lone Kjærulff

P.S. Der er IKKE i år udsendt fysisk medlemsopkrævning.
P.P.S. Deltagere på nybegynderhold i foråret betaler 300 kr for nybegynderholdsdeltagelse og første års kontingent.Kontingentbetaling
Her vil der i en periode være åbnet for at du kan betale dit kontingent online uden at være logget ind.
Find dit navn i listen herunder og gå direkte til betaling. Der kommer en ny side, hvor du skal trykke på betalingsknappen.